ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANÜ öğrencileri yine ödülle döndü

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) öğrencileri, TRT'nin “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”ndan yine ödülle döndü.

Bu yıl düzenlenen yarışmaya “belgesel film, dijital içerik yönetimi, iletişim kampanyası ve internet haberi” olmak üzere dört kategoride katılarak dördünde de finalist olmayı başaran BANÜ öğrencileri, önceki yıllardaki gibi ödüle değer bulunarak seriyi bozmadılar. 

Üniversitenin yüksek lisans öğrencilerinden Ünzile Bakar ve Sıla Sokaklar, “Gazze'nin Çocuk Parkları” isimli eserleriyle “İnternet Haber” kategorisinde ikincilik ödülü kazanmayı başardılar. 

Ödüle değer bulunan esere BANÜ'nün yüksek lisans mezunu öğrencisi Zafer Yılmaz destek oldu.

TRT'nin bu yıl 10'uncusunu organize ettiği “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nın “İnternet Haberi” kategorisinde birinciliği “Farklı Semtin İlk Sahnesi” isimli haberle İstanbul Üniversitesi, ikinciliği “Gazze'nin Çocuk Parkları” haberiyle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, üçüncülüğü “Diyarbakır'da Bir İtalyan Köyü” haberiyle Fırat Üniversitesi öğrencileri kazanırken, TRT Özel Ödülü ile ”Gazze Direnişinin İzinde İslâm'a Yönelenler” haberiyle Anadolu Üniversitesi öğrencileri elde etti.

ÖNDER BALIKÇI


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans