ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

adaylık için görevinden istifa etti

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Balıkesir İl Yürütme Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı,TMMOB Balıkesir İKK Sekreterliği ve AKOB Yürütme Kurulu Üyeliğinde bulunan M.Ömür Boyuer, CHP Balıkesir İl Başkan Adaylığı için istifa etti.

Yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen görevinden istifa eden Boyuer, ülke ve toplum yararının her zaman en öncelikli amacı olduğunu belirterek, kamuoyuna bir açıklama yayınladı.

"Bilindiği üzere TMMOB Makina Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanlığı ile birlikte TMMOB Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği ve Akademik Odalar Birliği (AKOB) Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini yapmaktayım.

Ülke ve Toplum yararı her zaman en öncelikli amacım olmuştur. Hayatın her alanında Etik ve Ahlaki kuralların geçerli olması gerektiğine inanır ve savunurum.

İnançlarım ve anlayışım gereği;

Bu ülkenin doğal kaynaklarının bu ülkenin yararı doğrultusunda işletilmesi, üretimin artırılması, yurt sanayinin ulusal çıkarlara uygun şekilde gelişmesinin sağlanması gerektiğini savunmaktayım.

Gerek üstlendiğim görevlerde, gerekse hayat mücadelemin her alanında; halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever ve anti-emperyalist anlayışla hareket etmişimdir."

diyen Boyuer ayrıca şunları belirtti.

"Atatürk’ün en büyük iki eserinden biri olarak gördüğü Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olmaktan onur duyduğum gibi; TMMOB’un bir parçası olmaktan da her zaman onur duydum.

Önümüzde ki günlerde gerçekleşecek olan CHP Balıkesir İl Kongresinde, İl Başkanlığına adayım.

Etik ve Ahlaki değerlerim gereği;

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı, TMMOB Balıkesir İKK Sekreterliği ve AKOB Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerimden yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen, İl Başkan Adayı olacağımdan dolayıistifa ediyorum.

Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum değerli dava ve yol arkadaşlarım; TMMOB MMO Balıkesir İl Temsilciliği Yürütme Kurulu arkadaşlarıma, Temsilcilik çalışanlarına, Oda üyelerimize,TMMOB Balıkesir İKK bileşeninde yer alan Oda Başkanlarıma, AKOB Bileşeninde yer alan değerli Oda Başkanlarıma, MMO Bursa Şube Başkanım ve Yönetim Kuruluna, MMO Başkanıma ve Yönetim Kuruluna, TMMOB İKK Sekretaryasına, TMMOB Başkanım ve Yönetim Kuruluna, bizi Kamuoyuyla buluşturan değerli basın ve basın emekçilerine, her zaman yanımda yer alan ve desteğini esirgemeyen değerli eşime teşekkür ederim." (YENİ HABER)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans